Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2015, 15:27
Cytat:
Aleś Ty jesteś naiwny, że wierzysz w tzw. programy wyborcze.
Ja nie mówię, że wierzę w 100% w tę kiełbasę przedwyborczą. Chodziło mi raczej o to, że skoro PiS nawet w swoim programie głosi socjalistyczne hasła to na pewno będzie socjalistyczny, na pewno nie zacznie dbać o nasze interesy.
Z drugiej strony są antysystemowcy, którzy CHOCIAŻ mówią mądrze i chcą skończyć z podatkiem dochodowym, obniżać inne podatki, zmniejszać biurokrację, chcą kary śmierci, chcą nam dać dostęp do broni, mówią o tym, że nas dyma UE, Niemcy, Rosja, USA, Izrael, mówią o beznadziejnym ZUSie
I dla mnie to się liczy. Oczywiście to mogą być tylko puste słowa ale chociaż ci ludzie mówią o sprawach poważnych a nie tak jak PiS, zero konkretów i .......enie na zasadzie "wybierzcie nas to wrócimy podatek VAT na 22% i zmienimy wiek emerytalny".
Obudźcie się, tutaj nic nie da jedna czy dwie zmiany, tutaj trzeba wszystko zacząć od nowa. Najpierw wyjebać komuchów i postkomuchów z życia społecznego a później dokonywać zmian w gospodarce i w postrzeganiu Polski na arenie międzynarodowej.
Duda i PiS to gwarant kosmetycznych zmian i dalszego frajesrtwa Polski na rzecz USA, Izraela i Niemiec. Tego chcecie?

Cytat:
KTO NIE ZAGŁOSUJE W II TURZE, ZAGŁOSUJE NA KOMOROWSKIEGO.
Powtarzam po raz piąty. Ludzie ....a! Logika! Jak nie oddaję głosu to nie pomagam nikomu = nie pomogę ani Dudzie, ani Komorowskiemu. Gdybym nie głosując miał pomóc Komorowskiemu to równie dobrze można napisać, że pomagam Dudzie jeśli nie zagłosuję.
Znowu Wam PiS zrobił siano z mózgu i wbił do głowy "nie głosujesz w drugiej turze to głosujesz na Bula". Kolejna zagrywka po "głosuj na PiS bo oddasz nieważny głos" albo "wybór jest tylko między PO a PiS, reszta nie ma znaczenia". I to jest kolejny argument żeby jebać te partię i tę sektę. Wy nie myślicie mózgiem tylko PiSem. Wszystko co idzie pod rękę z tą partią jest cacy a co jest przeciw albo obojętne to jest złe i chore. Propaganda pełną gębą, szkoda.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 29.04.2015 o godz. 15:32.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując