Wyświetl pojedynczy post
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2015, 14:44
Aby od wladzy odsunac POPiS, a przede wszystkim PSL nalezy zaglosowac na kandadow ktorzy nie maja zadnych powiazan z wczesniej wymienionymi partiami i tyle w temacie. Innego sposobu nie ma! Jak ja czytam, ze aby odsunac POPiS to trzeba zaglosowac na Dude to juz smiac mi sie nie chce, bo za jednego osla pod zyrandolem posadzimy tam drugiego ktory bedzie rownie albo mniej samodzielny niz obecny. Zreszta tak naprawde te wybory to tylko mala proba sil przed wyborami parlamentarnymi. Jak w maju pokaza sie ludzie jak np. Kukiz z dobrym wynikiem to mamy Kukiza w parlamencie i to bedzie wlasciwy poczatek zmian na scenie politycznej na ktory czekamy. Jak Kukiz, ktory ma najwieksze poparcie z kandydatow niezaleznych, w wyborach prezydenckich dostanie 2% to mamy kolejne 5 lat ze Smolenskiem, Kopaczowa, zaraz Donek wroci, Kurski dostanie stolek od Jarka i bedzie fajna impreza...a za granice wyjedzie kolejne 200 tys ludzi. W 2020 skonczy sie kasa z UE i zeby w sciane a dobrze bedzie tym, ktorzy maja teczki pochowane po szafach
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
Odpowiedz cytując