Wyświetl pojedynczy post
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.04.2015, 07:37
Barti napisał(a):Wyświetl post
Mylisz się, to nie jest tylko Twoje zdanie... Jedna fajna akcja w której ładnie się urwał, żeby na końcu spieprzyć nie robi na mnie wrażenia. Z taką grą nie ma dla niego miejsca w Wiśle. Trochę żałuję, że trener w 80 minucie nie wpuszcza młodych, żeby się ogrywali np. Burasa który swoje lata już ma, coś tam strzela w rezerwach i najwyższy czas żeby go wrzucić na głęboką wodę. Wiem, że Kaziu powiedział kiedyś w jednym wywiadów, że walczy o ósemkę i nie ma czasu na eksperymenty ale przy stanie 2:0 w końcowych minutach może warto spróbować?

tak, tak - i w 82 minucie Korona strzela kontaktowego i przez 10 min gramy z sercem do gardłem. Ten mecz powinien właśnie być rozegrany tak, jak to zrobił Moskal. Brawo.

Ogrywać młodych możemy w mistrzowskiej, bo chyba każdy średnio rozgarnięty obserwator naszych meczów stwierdzi, że w pucharach nie mamy czego szukać.

Kamień z serca - cel osiągnięty, teraz wszystko się może zdarzyć.

EDIT: ad vocem - albo ogrywać młodych, tak jak to miało miejsce z Piotrkiem Żemło

Cytat:
P.S.
Wszystko musi być wyważone. Nie mówię, że młodzi mają grać od 1 minuty. Rozumiem też trenera i wiem, że są pewne priorytety. Trzeba przy tym wszystkim jednak myśleć perspektywicznie i nie skupiać się wyłącznie na obecnym sezonie.
I tu się zgadzamy, perspektywicznie trzeba myślec. Mamy mistrzowską, teraz można zobaczyć do młodzież prezentuje, w meczach bez presji dla nas (bo wychodzę, z założenia, że teraz może być tylko lepiej).
Ostatnio edytowane przez Krav : 27.04.2015 o godz. 08:10.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując