Padre1906 napisał(a):

|
A co mają słowa Korwina o sprzedaży lasów miliarderom do tego co chciało zrobić z lasami s....iałe PO? Korwin nie mówił o tym że za Polskie drzewa będzie finansował żydowskie wygłupy tylko o tym że w prywatnych rekach byłyby lepiej gospodarowane.
|
Wystarczy, że jest za sprzedażą o co chodzi własniie Komorowskiemu i PO. Nie sądze, żeby byl tak naiwny, zeby nie wiedział co się stanie po ich sprzedaży. Czy robi tutaj tylko za użytecznego idiotę czy cos więcej na razie się nie dowiemy. Ja swoje zdanie mam i pisałem wielokrotnie. Gdy znajdzie się w Sejmie (oby nie) będzie pełnił w nim rolę zużytego strupa Palikota.
masz zresztą nowe newsy ala Mikke :
Cytat:
Janusz Korwin - Mikke: „Majdan to polska robota.” Chce zostać prezydentem Rosji?
Eurodeputowany i kandydat na prezydenta Janusz Korwin Mikke oświadczył, że snajperzy w Kijowie w czasie rewolucji na Majdanie - byli szkoleni w Polsce - odnotował rosyjski portal lenta.ru
Majdan - to nasza robota. Siedziałem w europarlamencie razem z ministrem spraw zagranicznych Estonii Urmasem Paetem. To on w rozmowie z tamtejszym głównym dyplomatą Catherine Ashton przyznał, że to nasi ludzie strzelali na Majdanie, a nie ludzie prezydenta Rosji Władimira Putina czy byłego prezydenta- Janukowycza.
— ogłosił polityk.
Wedle jego opinii terroryści rozstrzelali na Majdanie 40 demonstrantów i 20 policjantów, żeby sprowokować zamieszki.
Na pytanie dziennikarza jakie interesy reprezentowała Warszawa Korwin - Mikke - odpowiedział:
My to robimy, żeby pozyskać przychylność Waszyngtonu
Polski polityk powiedział w wywiadzie, że chciałby, widzieć Ukrainę niepodległą, ale możliwie jak najsłabszą. Korwin-Mikke dodał również, że obecne wydarzenia na Ukrainie - to agresja USA przeciwko Rosji.
To, że Korwin- Mikke jest gotów wygłosić każde szokujące zdanie by zwrócić na siebie uwagę - wiemy od dawna. Teraz jednak wkroczył na forum międzynarodowe i zaczął oskarżać własne państwo o zbrodnię. To już coś więcej niż happening…
|
http://wpolityce.pl/swiat/241607-jan...zydentem-rosji
Nie sądze żeby był tylko nieszkodliwym wariatem, ewidentnie pracuje dla tych, którzy jego wypociny traktują jako potwierdzenie swojej propagandy.
http://kresy24.pl/66958/korwin-mikke...onkiem-putina/