|
Pod ostatnim fragmentem, podpisuję się 2 rękami.
Nie ukrywam, że czasami Kaczyński zachowuje się tak, jakby tak naprawdę nie chciał tej władzy przejąć- zrozumiałbym, gdyby to był nieopierzony polityk, ale taki doświadczony dowódca?
Jedynym (racjonalnym?) wytłumaczeniem jest to, jemu samemu jako człowiekowi" strata ta ciągle jest bolesna, jak i to, że być może posiada on zdecydowanie większą wiedzę- oficjalną lub nie- na temat tego co tam się stało.
Jeśli chodzi o dowody czy te "walki o prawdę"- to ciężko cokolwiek powiedzieć. Z jednej strony mamy konferencje smoleńskie z setką profesorów ze Polskich uczelni technicznych, z drugiej strony Mec Rogalskiego czy Rońde , który robił wrzutki o magnesach, helach, laserach itd.
Prawda jest faktycznie arcyboleśnie prosta, ten kto oddał śledztwo Rosjanom, powinien być postawiony przez trybunałem. W koncu oprócz tego, że zginął tam prezydent Polski, to też i generałowie NATO ze ścisle tajnymi dokumentami i kodami. Dlatego są kopie kopii, brak wraku, wrzutki, kompromitacje z pochówkami, sfałszowane sekcje zwłok itd.
Mnie to i tak narazie wszystko wali. Choćby nie wiem co się stało, będe głosował przeciwko tym s....ysynom, którzy aktualnie rządza krajem
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 18.04.2015 o godz. 08:28.
|