Cytat:
|
Nie kolego, Putin nie jst politykiem tylko zwykłym bandytą , mordercą, który wydaje zleenia na polityczne morderstwa, polityków, dziennikarzy(jedna z wielu - Politkowska), koleny mord Litwinienko, który ujwanił, że ten "dobry polityk" zlecił wysadzenie bloków z ludźmi by mieć pretekst do najechania Czeczeni, którą pop prostu zamordował w bestialski sposób. Najechanie teraz Ukrainy. Tylko tym razem się przeliczył , myśląc, ze będzie tak jak na Krymie. Nazywanie takiej kreatury "politykiem" świadczy o tych co tak mówią, że maja nie po koli pod kopółką.
|
I już czepianie się słówek. Nierówno pod kopułą bo nazwałem typa politykiem, ja jebię.
W to, że ma krew na rekach to nie wątpię ale jednocześnie jest dla Rosji dobrym prezydentem. To, że jest ....ą bo bawi się ludzkim życiem to nie znaczy, że nie jest dobrym politykiem. Na prawdę tego nie rozumiesz?
Dołączył Krym do Rosji, dołączył! Kto by tak zrobił, zły prezydent czy dobry? Śmieje się w twarz tym cwelkom z UE czy USA? Śmieje się. Kogo na to stać? łachmytę czy dobrego polityka? Przeciwstawia się lewactwu i wszelkiej maści pedalstwa w Rosji? Tak. Trzyma za pysk Polskę (wrak, czarne skrzynki)? Trzyma. Dba o interesy Rosji z zachodnią Europą? Dba. Jak to jest zły polityk / prezydent to ja sobie życzę w Polsce tylko takich polityków. Jeśli mam wybierać między mordercami, którzy zabili Petelickiego, Leppera i wielu ludzi związanych ze Smoleńskiem a przy okazji rujnują moją Ojczyznę to już bym wolał takiego Putina z krwią na rękach ale chociaż żeby dbał o interesy Polski dodatkowo.
Oddzielmy dbanie o interesy Kraju (Putin, dobry polityk) od bycia łajzą, która ma krew swojego rodaka na rękach (Putin). Bo ja o "mocarstwowości" Rosji a Wy o moralności Putina. Śmieszne.
Cytat:
|
Jaroo1 znany tropicielu Żydów , już kilka razy było to wyjaśniane
|
Ale co było wyjaśniane, to że Duda i reszta PiSu oraz reszty Parlamentu oddają żydom polskie pieniądze? I znowu manipulujesz mi tu z jakims nazywaniem od tropicieli Żydów. Za pisanie prawdy przypinasz mi jakieś swoje chore łatki, które jak rozumiem mają służyć zdyskredytowaniu mojej osoby. Fajnie działasz.