Wyświetl pojedynczy post
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.04.2015, 11:31
Bronowianin napisał(a):Wyświetl post

Jedynym rabusiem jest, żebrający o pieniądze na swa działalność, Korwin-Mikke i jego klika, przynosząca wstyd Polakom i okłamujaca ich.
Korwin nie zabrał mi ani jednego grosza do tej pory, natomiast lepsza ekipa zdążyła zabrać mi pieniądze z podwyższenia podatku VAT i to nie tylko z 22 na 23 % ale też na wychowanie mojego dziecka, co do którego ekpia zgłasza coraz śmielsze pretensje.

Po drugie marne masz poczucie wstydu, skoro wstydzisz się za jakiegoś gościa o którym mało kto ma pojęcie a nie wstydzisz się za to, że kraj nie potrafi policzyć jak należy głosów w wyborach a po 5 latach najważniejszego śledztwa w swoich ponad 1000 letnich dziejach kompromituje się tak bardzo, że polnische wirtschaft z których mają polew Niemcy to jedynie drobny żarcik.

Także zastanów się chłopie co Ci siedzi pod deklem, bo wyczuwam tam straszny nieporządek
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43