Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.04.2015, 08:30
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Nie zostały wywiezione, bo naród jest medialnie ogłupiany i przy tym pasywny. Zresztą zainteresowanych robieniem mu wody z mózgu oprócz strony reżimowej sa tzw. politycy pożal się Boze "antysystemowi". Poczytaj ostatnie brednie na ten temat Mikkego z programu u Stokrotki. Pier...li dokładnie to samo co Palikot czy Komorowski w tej kwestii.

To co on teraz robi jest dla mnie grą- przed wyborami samorządowymi. Im więcej zabierze PO tym lepiej.

Poza tym, z tego co teraz przeczytałem, to Mikke wypowiedział się na temat tego, że jest sceptyczny jeśli chodzi o ewentualną winie Rosjan- dla niego o wiele bardziej prawdopodobny jest udział kogoś z WSI- ja osobiście mam podobne zdanie

Ja nie wiem do tej pory co było w Smoleńsku-tu nie chodzi o żadną "wiarę" w zamach czy wypadek- w tego sytuacjach trzeba podejść do sprawy merytorycznie. Przez ostatnie 5 lat Państwo się takskompromitowało i dało wyraz temu, że oblało egzamin, że konieczne jest międzynarodowe śledztwo, bo granie tą tragedią będzie miało miejsce przez kolejnych parę lat.
Należy się tylko zastanowić, kto faktycznie chcę tym wszystkim grać. PiS- który chcę tej międzynarodowej komisji, zaprasza na konferencję 120 prof z polskich i zagranicznych uczelni by debatowali na poziomie naukowym- w tym ekspertów z komisji Millera i Laska (jeśli to nie to samo) o- co zresztą osobiscie apelował prezes Polskiej Akademii Nauk Michał Kleiber-który nie wyklucza wybuchów (nie mylić z zamachem) w samolocie.
Czy może PO, które nie robi nic...
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 17.04.2015 o godz. 09:04.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując