|
Zgadzam się pół na pół. Putin to dobry prezydent dla Rosji więc jeśli ktoś by był takim prezydentem dla Polski jak Władek dla tamtych to by był dobrym prezydentem. Jednak nie uważa, żeby Polak musiał sobie szukać porównań do jakichś zagranicznych cieci a tym bardziej nie powinien szukać analogii do Rusków, bo to wrogowie.
Pozostaje jeszcze kwestia tego w jakiej sytuacji zostało to wypowiedziane. Bo np jeśli dziennikarz go zapytał o to wprost, lub podpuszczał no to zgodnie z sumieniem odpowiedział.
Tylko jest jeden problem. Ktoś tu wspominał o "prawicowcach" czy jakichś "ruskich agentach". I widzisz, tak jak podałem ten Twój przykład odnośnie nie głosowania, które dla Ciebie jest jednoznaczne z głosowaniem na Bula, tak i w tej sytuacji znowu dajesz plamę i się błaźnisz. I przykre jest to dla mnie, że widzisz wszędzie "prawicowców" czyli rozumiem jakiś gorszy rodzaj polityka i wyborcy (RN, KORWIN itd), widzisz ruskich agentów a nie widzisz w PiSie żydowskich agentów jak dają kasę Żydom. Przykre jest to, że dla Ciebie powiedzenie jakiegoś zdania, że chciałby gościu być takim prezydentem jak Putin jest gorsze, bardziej haniebne i dyskredytujące niż dawanie przez PiS kasy Żydom.
To się w głowie nie mieści jak zmanipulowani są tacy ludzie jak Ty lub ci z przeciwnej strony barykady od PO i reszty.
Pozdrawiam i obyś kiedyś się nawrócił na drogę, która się nazywa Polska a nie "mam wodza i swoją partię więc .......ę wszystko co inne bo na pewno jest gorsze od moich guru". Jebać partyjniactwo.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|