Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.04.2015, 11:20
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Juz spiesze z odpowiedzia. Mam wlasny rozum i sam potrafie zinterpretowac dane wypowiedzi politykow, ich dzialania badz ich brak dzialan. Nie potrzebuje zadnego szmatlawca do pomocy w wyrabianiu wlasnej opinii na jakis temat.
Czytam ksiazki. Nie wspieram zadnej partii choc nie ukrywam, ze swiatopoglodowo sklanialbym sie ku Ruchowi Narodowemu ( choc nie wszystko mi sie podoba ) a gospodarczo ku Korwinowi ale zebym je wspieral to musialyby wyeliminowac to co mi sie w nich nie podoba a raczej nikle na to szanse.
No bardzo fajnie, tylko w ten sposób nie da się nic w Polsce zmienić. Jest takie powiedzenie "Nieobecni nie mają racji". Nie głosujesz to tak naprawdę nie bierzesz czynnego udziału w życiu kraju. Bo niestety nikt za nas tego nie zrobi. Ja też mam swoje przemyślenia, są rzeczy które mi sie podobają i są które nie. Mało jest takich wyborców, którym sie wszystko podoba w 100 %. I tak jest na całym świecie. Ale dokonuje się wyboru, zliczając wszystkie "za" i "przeciw" i głosuje się, czasem nawet krzywiąc się.

A, ze kandydaci nie przebierają w środkach to możemy mieć niezły ubaw:

http://wpolityce.pl/polityka/241088-...-partii-korwin

Ciekawe dlaczego papieża JP II nie wkleił. Czyzby przez te swoje nieslubne dzieci ? No, ale skoro moskiewski dupowłaz wkjleił Reagana i Piłsudskiego, którzy tą hołotę gonili ostro, to wszystko jest możliwe. Ale Jan III Sobieski też jest , chyba dlatego że nie miał skanu Chrobrego albo Mieszka
Na bilbordzie zabrakło zdecydowanie Bieruta i jesli już jakiegoś króla to tylko Stanisława Augusta Poniatowskiego
Myślę, ze internauci zrobią mu taki bilboard z tymi postaciami
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 16.04.2015 o godz. 11:30.