Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.04.2015, 21:39
PiS po prostu daje się robić w ciula z tym Smoleńskiem. Zamiast przed wyborami pozamykać swoje szanowne paszcze to się dają podpuszczać POwcom czy jakimś zagranicznym siłom typu niemiecki dziennikarz (czy kto tam?) od ostatnich rewelacji.
To wszystko co się dzieje wokół Smoleńska można nazwać dywagacjami. Zero śledztwa i tylko jakieś domysły czy udowadnianie zamachu domysłami/tezami pewnych ludzi. Po co to komu? To i tak nic nie wyjaśni. Potrzeba odzyskać wrak, czarne skrzynki i zrobić śledztwo, trzeba mieć władzę żeby tę sprawę rozwiązać a nie ciągle krzyczeć jak pojebani bo w obecnym układzie łatwo z takich osób zrobić niedorozwojów czy sektę smoleńską.
Już Binieda udowodnił, że to był zamach, już jakiś Duńczyk to udowadniał, teraz Niemiec. A ja się pytam, po ....? Co to dało? Czy to rozwiązało problem? Nie. Dalej jest pyta i dopóki tego nie udowodni jakiś organ państwowy to sobie można mówić o Smoleńsku 25h na dobę ale to nic nie da.
Nie wiem czy PiS tego nie rozumie czy specjalnie bierze udział w tym cyrku.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.