kreseq napisał(a):

|
Mamy stado przepłaconych zagranicznych kalekich kopaczy, którzy (....) zabierają miejsce młodym.
|
Zatem może jednak zwiększyć liczbę zespołów w ekstraklasie?

Bedzie wiecej miejsc dla młodych...
A tak już bardziej serio:
kreseq napisał(a):

|
Przecież taki Muhamad czy inny Vladimir powinien być lepszy żeby w ogóle tutaj grać.
|
Nie powinien. Jest dobra kasa do zgarnięcia, tylko trzeba umieć kopnąć piłke prosto. Kto
chętny i najlepszy zgarnia kasę. Specjalnie wytłuściłem ową chęc do gry ponieważ 10/10 piłkarzy poważnie myślących o piłce i mających ambicje szkoli się i marzy o tym by karierę kontunuować na 'zachodzie'. Im wcześniej pojawi się szansa tym lepiej. Oni tu nie chcą grać, wolą tam , co wiecej za młodu mogą dopłacić do 'wycieczki' jeśli tylko kierunek jest dobry. Nie robią tego bez powodu i tym powodem na pewno nie śą są 'przepłacani obcokrajowcy'.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA