Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.04.2015, 22:09
Fiti napisał(a):Wyświetl post
Mi się poprawiła. Mam mówić konkretnie? Przebudowane rondo ofiar Katynia, przybudowanie autostrady wylotowej z miasta, Futura Park (ogromny węzeł komunikacyjny, który powoduje że przepływ aut jest płynny aż miło).To wszystko w promieniu około 5 km.

+ do Rzeszowa jeździłem 3,5 godziny a teraz jeżdzę minimum 2 razy krócej.
to fajnie bo mi się nie poprawiło- jeszcze parę lat temu - tak ja- jak i moja matka która mieszka ok 5 km od mnie mogliśmy bez przeszkód jednym środkiem komunikacji miejskiej dojechać w każdy rejon Krakowa- obecnie mimo że oboje mieszkamy w jednej dzielnicy! chcąc do mnie dojechać musi jechać z przesiadką -przez to drożej i 15 min dłużej. Ode mnie na Nowy Kleparz nie ma żadnego połączenia bezpośredniego ,podobnie choćby z ul.Krakowską-mimo że obok mnie wybudowali szybki (ponoć) tramwaj a przykładowo samochodem jestem w okolicy Rynku w 2-3 minuty
Do Rzeszowa może jeździsz szybciej tylko że już nie długo będziesz za to słono płacił albo wrócisz na starą trase, heh.

Fiti napisał(a):Wyświetl post
Aha, i jeszcze nowy lewiatan powstaje, tylko jeszcze nie otwarty.
ja pier......le ile Ty masz lat?Potem się dziwić że analfabeta z kontaktami w sowieckich służbach który chce nas wciągnąc w wojne na Ukrainie może mieć reelekcję w wyborach prezydenkich
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 12.04.2015 o godz. 22:13.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując