Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.04.2015, 15:45
Cytat:
narodowiec zuch ,wesprze bula , ciekawie czy wie o tym ?
Jakiego systemu Wy chcecie? Jesteśmy "wolni" więc zostawcie Polakom chociaż kawałek tej wolności, której nam jeszcze nie zabrano. Nie piętnujcie ludzi i nie każcie im głosować wbrew swojemu sumieniu.
Jasne, Bul to zdrajca ale potrafisz sobie wyobrazić, że dla wielu kolejnym zdrajca i pacynką jest Duda? Potrafisz sobie wyobrazić, że ktoś mimo niechęci do Komorowskiego nie będzie głosował na "mniejsze zło" bo nie chce się splamić tym, że zagłosuje na sługusa żydowskiego czy innego?
Ja mam właśnie ogromny dylemat czy oddać w tej potencjalnej II turze głos na Dudę. I jeśli to zrobię to jedynie dlatego żeby dać człowiekowi z PISu władzę i dzięki temu ta partia/człowiek zostaną zweryfikowani przez życie - koniec wiecznej opozycji.
Ale z drugiej strony jak myślę, że miałbym głosować na człowieka z tej bandy co nas wpycha w szpony UE, co firmuje socjalizm, co wpiera Banderowców, co oddaje polskie pieniądze Żydom to mnie szlag trafia.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując