|
Mecz jaki był wszyscy widzieli, nie ma co kopać leżącego (pierwsza połowa), mogliśmy wygrać, powinniśmy przegrać. Niestety Stlilić jest GWIAZDĄ w tym zespole i bez niego trudno myśleć pozytywnie o tej drużynie w jakiejś dalszej perspektywie. Nie jestem jakimś fanem Semira, ale jak się nie ma co się lubi... Moim zdaniem za wszelką cenę powinien zostać. Jak się nie uda to pozyskanie zawodnika o podobnym potencjale chyba będzie ciężkie przy naszych możliwościach finansowych.
Żemło - kawał chłopa ale motoryka i zwrotność do poprawy póki jest młody jeszcze, mimo słabego początku wydaje się że daje nadzieję.
D77 - im dalej od bramki tym gorzej
Dudka - ława, dla mnie poza stoperem się nie nadaje, wolny, mało zwrotny
Uryga - słabo, pora na chwilę odpoczynku, liczę na Ostoję, dawał więcej spokoju w środku
Buchalik - wybronił chyba kluczową sytuację w tym meczu więc ten 1 punkt to w dużej mierze jego zasługa
Stępiński - jakiś problem z głową ma ten chłopak, spięty, bez luzu, ciężki i fizyczny
Boguś - rany boskie
Garguła - miał parę podań z przebłyskiem, ale sam tego wózka nie pociągnie
Broziu - cięzki mecz dla niego, praktycznie bez sytuacji (była jedna ale ciężka)
Barientos - w drugiej połowie pokazał parę razy że jak wróci do formy fizycznej to może dać jakość
Jović - chyba oczekuję od niego więcej jakości, ale on też ma jeszcze czas ochronny
Sadlok - jakoś mnie nie przekonuje, przeciętnie
Głowa - parę razy, szczególnie w pierwszej połowie wyczyścił niebezpieczne sytuacje, ogólnie przy tej mizerii całkiem ok
Szkoda że Zając na wypożyczeniu, mam wrażenie że u Kazia ten człowiek by się przydał bardzo i dostawałby swoje szanse bo Stępiński zawodzi i nie daje Wiśle żadnych argumentów żeby go zatrzymać
Ostatnio edytowane przez mee : 11.04.2015 o godz. 09:12.
|