Wyświetl pojedynczy post
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2015, 08:29
Barti napisał(a):Wyświetl post
Barrientos to jedyny piłkarz który zagrał na tyle na ile potrafił, czyli po prostu - słabo. Myślę że trener myślał podobnie i stąd zmiana. Straty piłki w sytuacjach jeden na jeden, niecelne/zablokowane strzały i podania + ambitna gra. Nawet na ekstrach... to za stanowczo za mało. A wisienką na torcie jest strzał na bramkę w pierwszej połowie - brak słów (kopia sytuacji w derbach)... Jak on tego nie strzelił w światło bramki to wie chyba tylko Rafał Boguski który zrobił to podobnie z tym, że chyba specjalnie. Tyle..
Aha, byłbym zapomniał...Oglądałem Barrientosa, zaraz po jego transferze do Wisły, na filmikach i tam wyglądało to o niebo lepiej - świetny technicznie umiejący kiwnąć piłkarz. Po tych trzech meczach takiego filmiku chyba nie udałoby się zmontować, chyba, że po meczach rezerwy tam może się odnajdzie..
Barrientos zagrał bardzo słabą pierwszą połowę (jak cały zespół) i dobrą drugą z przebłyskami geniuszu w rozegraniu. Myślę, że zszedł tylko dlatego, że fizycznie nie jest jeszcze gotowy na pełne 90 minut. Moja opinia na jego temat jest całkowicie odmienna od twojej. Urugwajczyk przejawia spory potencjał i należy na niego stawiać dalej.

PS: Nie mogę się doczekać się powrotu Ostoji bo nasi defensywni pomocnicy w postaci Urygi i Dudki po prostu nie dają rady.
Ostatnio edytowane przez Arked : 11.04.2015 o godz. 08:33.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując