|
Ja .......e co tu się odpierdala. Czy wy się z chujami na głowy pozamienialiscie? Linczujecie tu Boguskiego, który owszem zjebal to co miał, ale po jego wejściu COŚ SIĘ DZIAŁO. Ciężko się gra w piłkę bez środka pola. Będę brutalny. Holowanie na siłę Alana Urygi nie ma sensu. To słaby piłkarz i tyle. Nic z niego nie będzie. To co odpierdal w pierwszej połowie to skandal. Po prostu skandal, to najgorszy występ indywidualny piłkarza w tym sezonie w całej ekstraklasie. Ja rozumiem, że z takim asem jak Darek D. ( ciekawe czy się jeszcze mu kręci w głowie po akcji bramkowej dla zaboli) gra się ciężko, ale to co wyczynial ten beznadziejny piłkarz bez żadnych atutów Uryga wolało o pomstę do nieba. Przetnij i do najbliższego, ale najczęściej niestety nie przetnij i do przeciwnika, to jest jego gra. Tak w piłkę się nie da grać na poziomie ekstraklasy. Nie ma co robić z niego drugiego Chrapka bo to nie nastąpi. To nie ten poziom. It won't happen. Ostoja bracie wracaj do tego środka bo dziś prawie 40 letni Sobolewski z Grendelem przez 60 min gwalcili Alana i Dariusza. ta drużyna potrzebuje zmian. Środek pola to nasza najsłabsza strona i nie zadni obrońcy tylko srodkowi pomocnicy są nam potrzebni!
Nie zgodzę się z oceną Barrientosa, wg mnie całkiem poprawny występ, zresztą sami widzieliście co odpierdalal kolejny talent Stepinski. Żemlo przyzwoicie, w drugiej połowie można powiedzieć że nawet dobrze. Sadlok mi się tez podobał, reszta dramat. O środku juz pisałem i napisze raz jeszcze bo to był skandal. Alanie Urygo proszę Cię zmień dyscyplinę i nie w....iaj ludzi. Dziękuję.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
|