Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2015, 20:03
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Bardzo mnie ciekawi skład jaki wystaw trener Moskal. Jeśli Gumiś nie będzie zdolny do gry, to zapewne postawi w obronie na Dudkę... szkoda, że nie na Żemło, który jak tak dalej pójdzie to bez sentymentu odejdzie po sezonie (kończy mu się kontrakt)

Absencja Burligi to na ten moment żadna absencja. A co jak co, Sadlok może grac tylko lepiej na lewej stronie, oczywiście Sadlok w formie z jesieni.

Najbardziej będzie nas bolał brak Stillicia, choć to może być utrudnienie dla... Górnika. Ciężej będą mieli nas rozpracować.

Powiem szczerze, też jestem ciekaw jak to będzie zestawione. W sumie myślałem, że szansę na występ mógłby dostać Miśkiewicz ale.. No właśnie przy ewentualnej absencji Gumisia zmian w linii obronnej byłoby chyba za dużo, żeby jeszcze zmieniać bramkarza.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując