Wyświetl pojedynczy post
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.04.2015, 13:46
A teraz po porcji narzekań (jak to Polacy musimy to robić), pora na dobre strony, a właściwie według mnie najważniejszy plus ostatnich spotkań pod wodzą Kazika. Wszystko leży w naszych rękach. Nie musimy liczyć na błędy przeciwników, żeby tworzyć sytuacje. Wyraźnie pokazał to wczorajszy mecz, w którym oddaliśmy 21 strzałów! Co prawda brakuje skuteczności, ale sam fakt, że praktycznie z każdym (przypomnę, że byliśmy lepsi od Mistrza Polski na jego terenie) tworzymy więcej sytuacji niż przeciwnik daje nadzieję na to jeszcze nie dawno nie do osiągnięcia podium. To przede wszystkim jest siłą Wisły na finiszu sezonu zasadniczego. Trzeba tylko liczyć na to, że co najmniej 1/4 z tych sytuacji będzie zamieniana na bramki jest pięknie.

Uprzedzę malkontentów, piszę tylko o dobrej stronie, nie nawiązuję do problemów w obronie czy w bramce.

PS Po wiadomości o podpisaniu kontraktu przez Moskala pisałem na tym forum niepochlebne opinie o Kaziku. Pisałem również, że jeśli się będę mylił odszczekam to co pisałem. Co prawda jeszcze nie koniec sezonu, ale widzę szansę na lepszą grę. Hau Hau. O, żeby nie było, że jestem jednym z tych zaciekłych krytyków. Potrafię zmienić zdanie
Ostatnio edytowane przez siemstein : 07.04.2015 o godz. 13:48.
Odpowiedz cytując