Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.04.2015, 09:19
Jak pisałem w dniu transferu Ręcznika..wróć Buchalika, że to beznadziejny bramkarz, i że chłopaki Lechii mi piszą co my odjebalismy sprowadzając to bramkarskie nieporozumienie, to był klasyczny pojazd na mnie w którym przodowali tacy znawcy futbolu jak s1meone i reszta. Czas pokazał ile punktów kosztował nas ten transfer. Nie mowie, ze Miśkiewicz jest wirtuozem i zbawca, bo nie jest, ogólnie uważam ze na gwałt potrzebujemy nowego bramkarza, ale kilka nam punktów w historii uratował, a jedyną poważna wpadkę zaliczył w Lubinie. Myślę że warto żeby dostał szanse. Albo młody Zając, który w rezerwach robi więcej niż dobre wrażenie. To po prostu nie jest normalne że za każdym razem gdy najprostsza piłka leci w okolice bramki to ja mam zawał serca, że Buchalik coś odjebie.

Cholernie szkoda tych punktów, bo Bialorusini na czele ze swoim pomylonym trenerem nie istnieli w 2giej połowie i to powinno się skończyć 4 sztukami a nie dwoma. A tak to jakimś gigantycznym niefartem dostaliśmy gola. Cóż, biednemu to i wiatr w oczy wieje, ważne żeby jebnac zaboli u siebie, ten mecz jest kluczowy, także logować się na stronę i kupować bilety kibice sukcesu!!
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując