Wyświetl pojedynczy post
AdrianoZKS
Member

Od: 03.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.04.2015, 23:12
Z początku ten wynik, nawet patrząc na okoliczności, nie wkvrwiał, aż popatrzyłem w tabelę. Niby tylko 4 pkt do podium, ale też tylko 4 pkt od strefy spadkowej - a mogło być odpowiednio 1 i 6. By zbliżyć się do pierwszej ósemki i jednocześnie utrzymać marzenia o podium czy choćby o pierwszej czwórce, niezmiernie potrzebna jest wygrana z Górnikiem za 4 dni - będzie ciężko, bo nie grają Stilić i Burliga, a dwa, że u siebie ani razu od ich powrotu do ekstraklasy nie wygraliśmy z KSG. Ponadto, od pierwszej minuty z Górnikiem chcę zobaczyć w bramce Miśkiewicza - Buchalik niech lepiej wyjedzie na truskawki do Holandii, bo jak ma prezentować takie wykvrwiste robinsonady jak ta przy pierwszej bramce to dziękuje kvrwa bardzo za takiego bramkarza, ani razu nie czułem się pewnie w tym sezonie, gdy on stał między słupkami, on w Wiśle wybronił coś, co nie szło prosto w niego? - oraz Guerriera, który dziś pokazał bardzo dobrą formę, strzelił na 2:1 i stworzył sobie praktycznie 200%-ową sytuację, lecz zaj*bał piłkę tak jak w rugby, najlepszy nasz obecny skrzydłowy. Boguski, jak już musi, to niech wejdzie jak Stępiński dzisiaj, czyli koło 93. minuty.

A, i nasz bilans za Moskala winien wynosić 6:1, 3-0-0 i 9 punktów, a jest 6:5, 1-2-0 i 5 punktów dzięki naszym ukochanym sędziom. Która drużyna w ostatnim czasie była tak pokrzywdzona że w 3 meczach z rzędu puszczono przeciw niej 4 bramki (też z rzędu), które nie powinny być uznane? - nawet nie chcę odpowiedzi, takie tylko pytanie retoryczne. Świadczy to o spisku sędziów (bo jak to inaczej określać?), ale też o tym, że pod trenerem Moskalem ta drużyna odżyła. I jest w stanie powieźć Górnika.
Odpowiedz cytując