USA prą do wojny to chcą nas sobie mieć pod kontrolą to jest nawet logiczne...
to będzie rok wysypu największych afer w historii Polski a nawet świata

aż się o naszego poczciwego JKM boje, żeby go nie pokiereszowali gdzieś
a tarcze nam zbudują te amerykańskie impreliasty?

czy nas ruscy wybombardują do ostatniego człeka?
Pablo84 napisał(a):

Z tym szafowaniem "służbami" byłbym ostrożny. Poczekajmy. Napewno w nadchodzącym czasie będzie bardzo ciekawie. Niedawno oglądałem występ Michałkiewicza, który wspominał właśnie o walkach służb zagranicznych o nasze Polskie poletko.
Z tego co widzę, w mediach wydźwięk w mediach (aczkolwiek oglądałem jedynie Olejnik dzisia, ale z kolei ta stacja ostatnio zmieniła właściciela) po zatrzymaniu Kamińskiego jest zupełnie inny od spodziewanego. Musze jeszcze przejrzeć materiały z innych programów.
|
skoro tvn kupili amerykańce, to skończyło się... Duroczok polecioł ino roz... zobaczycie Olejniki i inne komuchy polecą dwo i pójdą do TVP...
pytanie jeszcze czy samo tvn czy tvn24 też kupili? Bo z tego co wiem Wolter miał tvn24 dochodowe. Jak nie kupili to dla PISowców lipa
chociaż w sumie tak dzisiaj oglądałem JKMa w tvp i nikt go tam nie próbował ośmieszać, laska zadawała pytania, dyskutowała, traktowała poważnie... sam już nie wiem...
a może te ostatnie aferki i wycieki to była jedna wielka wojna służb która została już zakończona zwycięstwem jakiejś opcji i druga się po prostu zwija?