no ja tam nie rozstrzygam kto prowadzi kto przegrywa, kto ma jakie z tego korzyści, ja cieszę się tylko spektaklem

... bo jest on na miarę tego idiotycznego systemu
Smuga - no z logiki by się wydawało, że za tym stoi SLD - po akcji parę dni wcześniej na "Kwaśniewskiego"... nie wiem czemu uważasz, że o PIS mi chodziło?

chociaż kto wie niczego przecież nie da się wykluczyć
Jaroo1 napisał(a):

No nie wiem czy ten wyrok to plus dla PiSu. Dla mnie to zwykłe kurewskie metody stosowane przez PełOwców. Ziomek został skazany za to, że niedługo wybory i to pięknie pasuje do obrazu "zgody i bezpieczeństwa". Chcecie zgody i bezpieczeństwa? To głosujcie na PO i Bula bo jak nie to znowu będą afery i jacyś dziwni ludzie u władzy.
Do tego mamy sprawę Grzegorza Brauna. Dziwnym trafem też dopiero w tym roku rozstrzygniętą. Bezpodstawnie ukarany grzywną za rzekome znieważenie policjanta.
I na koniec Marian Kowalski i jego sprawa o pobicie kogoś tam.
Nie wydaje Wam się to dziwne? To taka frajerska metoda, że żeby zdyskredytować kogoś lub jakieś środowisko to wystarczy mu doczepić łatkę skazanego przez sąd czy osoby przeciwko, której prowadzone jest postępowanie.
|
Spokojnie za niedługo TUSK załatwi uchylenie JKM immunitetu i będzie 3 proces... tym razem w trybie kibolskim, bo czyn kibolski
Platforma naprawdę gorzej jak Urban za komuny...
p.s Jak prezydentem zostanie Duda - to go ułaskawią
Uwalili tego Kamińskiego jak Stonogę

chciał chłop podnieść rękę na władzę, to ta mu ją odrąbała...
I teraz mi ktoś powie, że Polską nie rządzą służby, agenci itd