Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2015, 20:39
No nie wiem czy ten wyrok to plus dla PiSu. Dla mnie to zwykłe kurewskie metody stosowane przez PełOwców. Ziomek został skazany za to, że niedługo wybory i to pięknie pasuje do obrazu "zgody i bezpieczeństwa". Chcecie zgody i bezpieczeństwa? To głosujcie na PO i Bula bo jak nie to znowu będą afery i jacyś dziwni ludzie u władzy.
Do tego mamy sprawę Grzegorza Brauna. Dziwnym trafem też dopiero w tym roku rozstrzygniętą. Bezpodstawnie ukarany grzywną za rzekome znieważenie policjanta.
I na koniec Marian Kowalski i jego sprawa o pobicie kogoś tam.

Nie wydaje Wam się to dziwne? To taka frajerska metoda, że żeby zdyskredytować kogoś lub jakieś środowisko to wystarczy mu doczepić łatkę skazanego przez sąd czy osoby przeciwko, której prowadzone jest postępowanie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.