Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2015, 12:59
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
... Wlasnie to probuje na jakikolwiek mozliwy sposob wydedukowac. Wg Komisji Legii orpawa byla o zabronionej tresci - czyli jakiej....
O widzisz pan framat widocznie wie co sie miesci a co nie w ramach dopuszczalnych opraw. Zapewne ma jakies zrodlo z Komisji Ligii, ktorym bardzo chetnie sie z nami podzieli? Hmm?
Pan Framat nie uzywa słowa 'zabroniona'. Wszyscy mówią o „treści niezwiązanej z widowiskiem”. Masz podstawową różnicę jak dla mnie ale niech kolega się wypowie.

Natomiast czy nikt nie wie - nie jestem taki o tym przekonany. Wie KL, myslę że Gaszynski również tak samo myslę że dobrze wie SKWK. Niestety uważam przy tym też że wiedza przyszła post factum, dlatego czujemy się tak zaskoczeni. Do tego pewnie Ci z nas którzy brali pod uwagę ewentualne kary, liczyli na mniejszy ich rozmiar.

Edit:
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Nie kupujemy cegiełek, bo to są półśrodki.
Tak samo jak kasa na oprawy? Oczywiście pytanie retoryczne. EOT
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 30.03.2015 o godz. 13:04.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując