Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2015, 12:27
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Takich czyli jakich?
To jest pytanie do K(L) nie do mnie.

No na zdrowy rozum, większość z nas (My/Wy) rozumie że derby rządza się swoimi prawami i niestety pod paragraf zachowanie czy oprawa może podejść. Zwłaszcza że jesteśmy na cenzurowanym. Drudzy (Wy/My) powinni zrozumieć że jednak oprawa była niezwiązana z klubem i dopingiem a dotyczyła 'kiboli'. Wszyscy możemy/powinniśmy niezgodzić się co do wysokości kary i trzeba się zastanowić co z tym zrobić. I tutaj uważam że wszelkie dzielenie kibiców czy polaryzowanie działań na bardizej radykalne jak np. 'race' czy 'brak opraw dla swietego spokoju' przez najbliższy czas jest do bani i na ręke KL.

Jeśli pytasz co ja zrobiłbym na miejscu 'decyzyjnych' to mogę odpowiedzieć. Kontynuowałbym obecny kurs 'odwilży'. Czyli bez rac, dobry doping oraz do korekty temat opraw. Czyli nie dać się sprowokować i podzielić. No ale nie jestem od pouczania innych, więc niech 'mądrzejsi' podejmą decyzję a ja tylko sobie gdybam....
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując