Wyświetl pojedynczy post
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.03.2015, 20:47
Smuga błagam obudź się. Naprawdę.

Cytat:
Po co na siłę upychać tu Smoleńsk?
- w okresie postsmoleńskim (tydzień po) zawarł wymagane przez Ciebie przeprosiny. A platformy rugać wówczas mu nie wypadało o czym napisałem przed momentem.

Cytat:
A co robił przez te prawie 3 lata rządów cudaka i jego bandy? Gdy każdego dnia począwszy od 16 listopada 2007 roku postępowała degrengolada w każdym segmencie Państwa Polskiego.
To teraz obok żalu za grzechy i mocnego postanowienia poprawy wymagasz jeszcze zadośćuczynienia za grzechy?

Cytat:
Nagle obudził się z ręką w nocniku orientując się, że ta ręka jest ufajdana gównem?
Na tym polega nawrócenie.

Cytat:
Wybacz ABGwislakABG, ale mnie takie coś kompletnie mnie nie przekonuje.
Ja spieram się bo widzę przeprosiny i mocne postanowienie poprawy, Ty nie. I jak pisałem wcześniej o zadośćuczynieniu to dla mnie byłoby ono mile widziane.

Łopatologicznie- nie mów, że nie powiedział przepraszam. Oboje zaś wiemy, że przepraszam a co potem to 2 różne sprawy.

Cytat:
ABGwislakABG nigdzie nie pisałem o przeprosinach Kukiza , stwierdziłem fakt że to urbanoplatfus przemianowany na jow-y , nie oczekiwałem i nie oczekuje żadnych przeprosin,a kawałek o WY to był żart, mam nadzieję że było to czytelne
Poruszyłeś wątek w sensie wspomnienia o Kukizie. Tak, było to czytelne. Jednakże nie każdy poczucie humoru ma
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując