Wyświetl pojedynczy post
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.03.2015, 11:27
A, po co czekać aż nastanie nowy dzień, skoro można, to przypomnieć już teraz :

emj10 napisał(a):
Tylko york jest tutaj propagandzistą? Oj, jakby dobrze policzyć to przez ostatnie kilka lat przewinęło się tutaj kilkunastu takich typków. Jedni promowali swoje portale, czy inne profile na fejsbuku, drudzy prowadzili prymitywną agitkę wrzucając monotematyczne materiały zgodne z przekazem dnia, a byli też tacy co prowadzili wysublimowaną "grę" pozorując inteligentne dyskusje, które de facto miały za zadanie spowodować afirmację tych poglądów przez innych forumowiczów, a nawet uznanie je za swoje.

Dobrze to ostatnie zjawisko opisał Eryk Mistewicz w jego "Marketingu narracyjnym". Sądzę, że w przyszłym roku tego typu zjawiska mocno nasilą się w wyborach lokalnych, gdzie zaszczepienie pewnych idei w lokalnych portalach internetowych może zdać egzamin. W ostatnich dniach byliśmy świadkami wypowiedzi Hoffmana o Wołominie, który został wraz z Pruszkowem utożsamiony z patologią. Rozpętała się spora burza w mediach lokalnych, a pisowskie władze gminy i powiatu nie wiedziały jak na to odpowiedzieć. Gdyby lepiej wykorzystać tego ewidentnego babola spokojnie można byłoby zbudować narrację na nadchodzące wybory, ale opozycja jest mocno podzielona, PO w połowie przejęta przez PiS, a w SKW nie udała się rewolta i nowy-stary burmistrz, którego popierałem chce prowadzić elegancką kampanię idąc szeroką ławą.

wis.la/pb0ae
Wklejam, to, żeby nie było, iż konfabuluję.

Sołtys jak, to ma już we krwi zasłonił się niepamięcią i zaraz pewnie odtrąbi swój sukces. Za Nietzschem stwierdzi, iż „Fakt jest zawsze głupi.” i w związku z tym nie ma, co nad nim dywagować. A parafrazując wislaka wielce prawdopodobny jest taki scenariusz zdarzeń:

wislak68 napisał(a):
Gwarantuje że niedoszły radny z Wołomina starym zwyczajem: spuści spodnie, zrobi słupka jak piesek preriorwy po czym zakończy czymś w stylu: "Jeśli ktoś nie wie że najlepsze kasztany rosną na Placu Pigalle to nie jest godzien rozmawiać ze mną o czymkolwiek" . Ten typ już tak ma.
emj10 napisał(a):
Co do Janusza to jest on przyjacielem rodziny od czasów studiów, a nie na gruncie politycznym
Naprawdę nie masz nic wspólnego z Piechońskim na gruncie politycznym? Ciekawe, bo wielokrotnie chwaliłeś się tutaj, iż, odkąd posiadasz czynne prawo wyborcze stawiasz podczas wyborów krzyżyk obok jego nazwiska.

emj10 napisał(a):
Wsparciem nigdy PSL nie obdarzałem i również nie uważałem się za zwolennika tej partii (w wyborach samorządowych prowadziłem dwukrotnie kampanię przeciwko PSL, aby zmarginalizować jej wpływy na wsi), a odkąd miałem czynne prawo wyborcze głosowałem na Janusza Piechocińskiego, którego znam od dziecka jako znajomego rodziny z uczelni.
emj10 napisał(a):
PS. Jaką wysublimowaną grę?

Takiej, ani podobnej swojej wypowiedzi nie znalazłem także masz czas dzisiaj do 24, albo sam poproś o bana za pisanie farmazonów i mitomaństwo.
Skoro pisanie farmazonów i mitomaństwo nie jest moim udziałem, to mogę prosić o auto-banicję, tyle że w odwrotną stronę?
Ostatnio edytowane przez Smuga : 29.03.2015 o godz. 13:31.
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Odpowiedz cytując