Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2015, 23:38
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Przy POstkomunistycznych mediach nie ukrył by takiego niechlubnego faktu. Nie ma szans. Ten Mikke to wam nie opowiadał na zebraniach partyjnych jak budował komunizm w Polsce. 20 lat i nie ma nic do powiedzenia ? Jak pozdrawiał towarzyszy radzickich, jak wspierał tow. Wiesława ? tow. Edwarda ?
Coś mówił, że chciał wtedy kapitalizm wprowadzić i uznali go że był proreaganowski

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Prośba do Gwiaździstego i palikota, nie rozwalajcie chociaż tego tematu. Idźcie sobie robić syf w politycznym a tutaj niech panuje w miarę normalna wymiana zdań. Oczywiście mówiąc normalna nie mam na myśli gościa, który popiera babę z jajami a oburza się na chłopa z jajami.
Sportu sobie nie dacie pouprawiać?

emj10 napisał(a):Wyświetl post
Korwin tak ich wspierał, że wylatywał kilka razy z UW i nie pozwolili mu dokończyć uczelni

Za Korwinem nie przepadam, wielokrotnie go punktowałem w wielu kwestiach, ale trzeba przyznać uczciwie, że jego życie w PRL-u to nie była idylla. Trochę przypominało to Kisiela, który był równie "pokorny".
Ja też za nim nie przepadam Nie mniej jednak to jest jedyny rozpoznawalny człowiek w Polsce, który naprawdę wierzy co po nim widać w rozwiązania wolnorynkowe, kapitalistyczne
Inni kandydaci może i są antysystemowi(Oprócz Dudy i Ogórek), ale nie wiadomo, czy socjaliści, czy nie socjaliści... Solidarność też była antysystemowa... tylko nie w tym co trzeba
Ostatnio edytowane przez palikot : 27.03.2015 o godz. 23:49.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując