Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2015, 18:38
Cytat:
Jasne.
Jak się nie ma argumentów to przeciwnika obrzuca się inwektywami.
Wystarczy rzucić "ukrytą opcją..." i poczuć się lepszym.
Nie sprawiło mi to satysfakcji i nie poczułem się lepiej bo podbijanie sobie ego Twoją osobą w tematach kibicowskich to mniej więcej tak jakbym miał się podniecać tym, że jestem bardziej wysportowany od umierającego staruszka

Argument jest jeden i podstawowy. Sytuacja jest tak jasna i klarowna, że tu nie ma co argumentować. Tak samo jak się nie argumentuje, że sól jest słona bo to każdy wie. I każdy normalny człowiek wie, że oprawa na derbach na pewno nie nawoływała do nienawiści i na pewno nie powinna być powodem kar a tym bardziej nie tak wielkich.
Co tu mam argumentować? Jak Ci wlepią mandat za rzekome spożywanie alkoholu w miejscu niedozwolonym w wysokości 2 tys złotych to też będziesz chciał argumentów, że zrobili źle? Chyba wiadomo, że nie dość, że nie zasłużyłeś to jeszcze kwota mandatu z dupy, i to samo z tą karą od KL.

A jak jesteś taki mądry to może Ty daj argument na to, że coś było nie tak w tej sektorówce - że nawoływała od nienawiści. Przy okazji mi wytłumacz czy spalony szalik rywala nie nawołuje do nienawiści i dlaczego za niego KL nie daje kary 50 tys zł i zakaz wejścia na mecz.

Cytat:
Że ileś tam razy przekroczyłem dozwoloną prędkość i nie zostałem ukarany to ma być argument za tym, że jak mnie złapią to mam mówić, że wcześniej to przechodziło bez echa?
Panie FraMat miszczu logicznego myślenia, z tym mandatem za prędkość to chyba trochę inna sytuacja co nie? Jak Cię nie złapią podczas przekraczania prędkości to masz szczęście i tak jakby sprawa nie zaistniała. A z oprawami jest inaczej, podobne oprawy przechodziły bez echa ale w tym przypadku "sprawa zaistniała" tzn komisja ligi po każdej kolejce rozpatruje zachowania kibiców/oprawy. Skoro wcześniej nie karali za podobne oprawy to znaczy, że i teraz nie powinni. Tak więc to trochę inny przypadek niż z tym, że przekraczasz prędkość i żadna komisja się nad tym nie pochyli i nie rozpatruje sytuacji.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 27.03.2015 o godz. 18:45.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując