palikot napisał(a):

To dlaczego reszta stadionu nie dostała zakazu, bo przy odpalaniu rac krzyczały również narożniki, krzyczało E, a po czerwonej kartce cały stadion ryczał...
Nie żyjemy w żadnym wolnym państwie, uświadomcie to sobie To jest ustrój faszystowski, do tego socjalizm, już nie mówiąc o tym, że narzucony z Brukseli. Tobą rządzą grupy interesu a nie prawo. Taki Jacek czy komisja ligi to są grupy interesu, mają z tego korzyści - prezesi dostają gigantyczne pieniądze, które im klub dostarcza w formie kar, za nieprzestrzeganie punktów regulaminu o ograniczaniu wolności swobody wypowiedzi. Do tego mają wsparcie tego postkomunistycznego rządu. Cały punkt 67 regulaminu PZPN to jest faszyzm.
Oni Doskonale wiedzą, że przez ponad 18 miesięcy na te 50 kawałków paragraf znajdą... potem będzie na odprawę prezesa Ekstraklasy S.A
Jedna metoda - rzecznik praw obywatelskich, pokazówka medialna, jak nie to sąd -> Strasburg
|
kolego ale ja to doskonale wiem, tylko jakoś chciałem to uświadomić innym, nie możemy przyjąć tej kary z pokorą, dlatego ja podobnie jak Ty, proponuje pokazówkę, a mianowicie proponuje otworzyć specjalne konto, na które będziemy zbierać te 50tyś dla szanownej komisji, na C było 5.000 osób, każdy wpłaca skromne 10 zł i już mamy sumke 50.000 którą później przelewamy na konto szanownej komisji na poczet kary. Wiem że zaraz podniosą się głosy, ale dlaczego ja mam płacić skoro ja nie śpiewałem o żydach a i sektorówki też nie przygotowywałem bla bla, a no dlatego że ....a jesteśmy jednością!
Następnie publikujemy oświadczenie, tylko takie z mega jajem, wyśmiewamy komisje ligi i to co wyprawia.
Kolejny krok (z nadzieją że media zainteresują się tym) nagłaśniamy całą sprawe jak tylko się da, składamy skargi gdzie tylko się da, rzeczniki sądy itp.
a i jeszcze przydała by się jakaś oprawa poświęcona oczywiście komisji... tak to widze