Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2015, 20:48
Kerimie, nie rozumiesz czegoś. Ja się nikogo nie czepiam, pisze po prostu jak jest. Dla mnie PiS to część układu / nieudolna opozycja więc o tym piszę. Czy ja się gdzie o coś do Ciebie dowaliłem?

Na profilu Stonogi na fb wywiad z milicjantem, który odchodzi ze służby na znak protestu. Widać iż mimo, że pies (były) to ogarnięty człowiek.

EDIT
Ale podeptał stokrotkę.
https://www.youtube.com/watch?v=WjVU-HSSRKk

PS. Co do zmian. Nie mówcie, że nic się w Polsce nie dzieje. Jest jakaś wojna między służbami specjalnymi, wyciekają jakieś taśmy z Sów i przyjaciół, Stonoga coś tam działa, antysystemowy Korwin wprowadza ludzi do europarlamentu, Ruch Narodowy wyprowadza ludzi na ulicę 11 listopada, 1 marca setki tysięcy ludzi oddają hołd Zołnierzom Wyklętym, Bęgowski nie zbiera 100 tys podpisów itp, itd. To wszystko to są takie małe kroczki, które mogą zwiastować w bliższej lub dalszej przyszłości większe zmiany.
Naturalne jest, że raczej się na hop siup nic nie zmieni tylko potrzeba lat i takich prób rozwalenia systemu. Tak jak w 81 był stan wojenny a dopiero w 89 roku "obalenie komuny". I nawet przy założeniu, że 89 rok to szwindel to jakby nie patrzeć jakieś zmiany nastąpiły. Trzeba po prostu walczyć i czekać co przyniesie czas, ciągle być czujnym czy następują kluczowe zmiany i wtedy nie powtórzyć blędów z lat 80-tych i nie oddać pałeczki znowu oszustom.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 26.03.2015 o godz. 21:08.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.