Jaroo1 napisał(a):

|
Jacy mityczni Żydzi? To nie jest mitomania tylko prawda. Zamiast się przyznać do tego i potępiać PiS to musisz odbijać piłeczkę? Bez sensu..
|
Tu racja, ja bym na to nie głosował, ale kiedyś ktoś tu wrzucił, że głosowanie było sprytnie podczepione pod polskich żołnierzy mieszkających w krajach sąsiednich, w naszej armii służyli teżŻydzi i stąd ten problem.
Natomiast o gazie pisałem dlatego, ze jego horrendalna cena, którą płacimy kilkadziesiąt razy przewyższa temat wypłat dla tych Żydów. I o to mi chodzióo. Będziemy patrzeć na wypłaty dla Żydów a tu nam kasa o wile większa ucieka.
Cytat:
|
a po drugie PiS to głównie starsi ludzie. A wiadomo, że generalnie człowiek starszy to ma już swoje na karku i nie ma siły i ochoty hasać po ulicach.
|
A tu byś się pomylił, Stereotyp kolego. W ostatnich wyborach najwięcej młodych głosowało właśnie na PiS. Sprawdź. Natomiast zgadzaqm się z tym co napisałeś w ostatniej części. Właśnie o tym pisałem w polemice z wieśniakiem, że tacy jak on wyjeżdżając zostawiają do walki z komuną właśnie tych starych schorowanych ludzi i liczą, ze oni im wywalczą lepszą Polskę. Do której wieśniak wróci łaskawie jak mu ją już przygotują