sambo napisał(a):

Ja się w ogóle dziwię, że nie dostałeś jeszcze ani razu bana za stwierdzenia typu - warszawiaczek, wołominiak itp.
Tolerowanie Twoich wybryków powoduje, że rozzuchwaliłeś się na dobre, obrażasz innych, nie masz nic ciekawego do powiedzenia oprócz prowadzenia propagandy partyjnej. Zaśmiecileś ten temat na dobre, tak bardzo, że dyskusji to tu żadnej nie ma w ogóle.
Śmiech mnie pusty bierze, jak wypisujesz frazesy, że Ci się coś w PIS nie podoba - ale mniejsza o to.
Tym avatarem to siejesz Andrzejowi defensywe.
Wystarczyło lekko zwrócić Ci uwagę i to słusznie i wylewasz swoją frustrację. Masakra. Wciskam ignoruj a moderatorów proszę o wyciąganie konsekwencji. Regulamin chyba po coś jest
|
@sambo mam pytanie. Skoro tak Cię bije po oczach „wołominiak” i „warszawiaczek”, to dlaczego nie zareagowałeś na takie rynsztokowe posty innych użytkowników jak przykładowo ten poniżej:
palikot napisał(a):
|
Skończ już obrażać prawdziwych Kibiców Wisły i prawdziwych Polaków ty prożydowski chamie. Nauczyli by was kultury tam trochę te Araby z Izilu
|
Nie widziałem abyś z powodu takiego chamstwa podnosił larum. Czy na tym forum „wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze”?