Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2015, 12:53
Cytat:
No i fajnie, tylko za chwile trzeba będzie podjąć decyzję, konkretnie na kogo głosować. A nie jak Geremek, który jak się go widziało na schodach to nie wiadomo, czy wchodził czy schodził. Tam Żydzi w czapeczkach, tu Indianie i Eskimosi. Konkretnie,i bez zbędnego pier....nia i poruszania się w mgławicy : Na kogo głosujesz ?
Ja od dawna wiem na kogo głosuję. Zagłosuję na Pana Mariana Kowalskiego. Może nie jest to człowiek uczony, nie ma wykształcenia wyższego ale czy ono jest gwarantem czegoś? Mamy wielkich uczonych, co najmniej magistrów, którzy pisać po Polsku nie potrafią, poza tym czy trzeba mieć jakieś tytuły na koncie aby nie wiedzieć, że ustawy o GMO, wieku emerytalnym w 67 roku życia itp lepiej nie podpisywać?
Dla mnie jest to człowiek, któremu na dzień dzisiejszy ufam . Mówi sensownie, nie ma na sumieniu jakichś wyskoków banderowskich jak Kukiz czy pookrągłostołowcy.
Uważam, że złym kandydatem nie jest również Pan Grzegorz Braun ale jest to najmniej znana postać z tych wszystkich antysystemowych kandydatów. Nawet nie wiadomo czy zbierze te 100 tys podpisów. Myślę, że trochę bez sensu jest oddać głos na osobę, za którą nie stoi żadna partia, ponieważ jak wiadomo żaden z kandydatów antysystemowych nie wygra, skoro nie wygra to patrzę dalej w przyszłość i zastanawiam się jakie przełożenie na nią może mieć mój oddany głos. Głosując na Brauna oddałbym głos, który w dalszej przyszłości może nic nie znaczyć, głosując na Kowalskiego niejako jego wynik przełoży się na dalsze losy Ruchu Narodowego.

PS Myślałem, że nie jest wielką zagadką na kogo zamierzam głosować.
PS 2 Trudno oprzeć się wrażeniu, że kerim to drozd. Praktycznie ta sama retoryka, ciągłe ubliżanie innym, robienie debili z tych co nie popierają PiSu itp
PS 3
Cytat:
Ej niech mi ktoś powie jak to możliwe że nie znam nikogo kto głosowałby na Komorowskiego a on ma 45% poparcia
Wg, niektórych sondaży Komorowski ma teraz poparcie 41%. Zadam inne pytanie, jak to jest możliwe, że od początku robienia sondaży na ten temat, poparcie mu spadło o 20% (czy jeszcze więcej, bo na początku miał chyba grubo ponad 60%)? No jak, ....a jak? Co to się stało, że nagle tylu zwolenników mu wyparowało? Bo co, bo wszedł na krzesło w Japonii?
Wszyscy ludzie jak i wszystkie media, które wstawiają te sondaże to są dla mnie pajace. Banda oszustów, która specjalnie to robi, żeby manipulować ludźmi. Co ciekawe nawet TV Republika czy portal wmeritum - niby antyukładowe media - posiłkują się tym gównem. To jest jeden wielki szwindel, zero logiki w tych sondażach. W niektórych np Palikot miał 6%, żeby w następnym mieć 3 czy 1% głosów. Z jakiej racji coś takiego się dzieje? To jest nielogiczne bo albo głosuje na kogoś 6% ludzi ciągle, albo 1-2%, albo 55-65 albo 40-50% ludzi, a takie skoki w tych wynikach to są z dupy wzięte.
Na prawdę sytuacja w polityce jest tak dynamiczna, że dziś za Bronkiem jest 41% ludzi, za PO 40% a za miesiąc będzie 55% do 30%? Na prawdę ludzie raz chcą głosować na Bronka i PO a raz nie? hahaha Jebać sondaże.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 25.03.2015 o godz. 13:02.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.