|
0 22, no a czyja garbata dola jak nie Wasza? Słyszysz co mówią Wasi zjebani piłkarze? Oni w tym sezonie za każdym razem mają pretensję do sędziów i całego świata jak przegrywają. Wychodzi na to, że ich fauli to najlepiej jakby w ogóle nie gwizdali bo nie wolno a z kolei jak sędzia nie gwizdnie czegoś z kapelusza na Waszą korzyść to też chujowy sędzia bo jak tak można?
Fajna też była sytuacja w przerwie meczu Legia - Wisła jak w tunelu przed wejściem na murawę Żyry, Rzeźniczaki i inne pajace coś tam do sędziego seplenią "ręka, ręka, ręka była sratata", sędzia nie wiem czy specjalnie zripostował czy na serio odpowiedział (myślę, że to drugie bo dla każdego normalnego człowieka w tym meczu ewidentne było dotknięcie ręką u piłkarza Legii) "u Żyry?". A tym Waszym farfoclom chodziło o jakąś rękę u Wiślaka hehehe. Typ strzela gola przy pomocy ręki i jeszcze najwięcej się pluje, że sędzia nie odgwizdał przewinienia u Wiślaka.
W dupach się poprzewracało tym Waszym kopaczom i tyle. Gdzie oni w ogóle jakiś honor mają?
Chyba przyczyną jest to, że Legia miała być wielka a trochę dupa z tego projektu zaczyna wychodzić. W LM koszmarny blamaż po błędzie w papierkach, z Ajaxem dobry wpierdziel no i w lidze też zaczęli gubić punkty. Myślę, że te ich gadki biorą się stąd, że uwierzyli w to, że podbiją świat a jak zaczęło nie wychodzić to chcą żeby świat sam się dał podbić. No bo jak inaczej, mieli być najlepsi a tu taki bigos?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|