Cytat:
|
Zamiast pierydolić i robić porównania to weźcie się za robienie frekwencji na meczach w szczególności, zacznijcie od siebie
|
Dokładnie o tym pisałem. Zamiast .......ić i segregować kibiców oraz nakłaniać ich do chodzenia na mecze poprzez to forum tekstami typu ".... wam w dupę za to, że tylko na derby i na Legię chodzicie" to lepiej się samemu ogarnąć i zacząć jeździć na wyjazdy a nie szukać problemów w ludziach, których chodzenie na mecze uzależnione jest od wielu czynników.
Ja nie mówię, że mamy zaakceptować obecny stan rzeczy i frekwencję na poziomie 9 tys głów ale forum i taki sposób zachęty raczej nie jest dobry. Chyba wiadomo gdzie trzeba uderzyć? Osiedla, koledzy itp Skoro nie potrafimy nakłonić znajomych żeby ruszyli dupy i chodzili na mecze to myślisz, że nakłonisz kogokolwiek pisaniem na tym forum.
I zamiast komuś ustawiać poprzeczkę i komentować to co robi to sam sobie ją ustaw wyżej albo skomentuj swoje poczynania, co na pewno wyjdzie z pożytkiem dla Wisły.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.