Wyświetl pojedynczy post
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.03.2015, 08:45
coni napisał(a):Wyświetl post
Cioty? 3 liga? Ludzie ogarnijcie się. Byliście w ogóle na meczu? Trochę szacunku się chłopakamo należy. Graja jak umieją najlepiej a tu ciągle na forum ujadanie. Naoglądaliścei się FCB w tv i myślicie ze Wisła będzie grała jak FCB czy inne Galacticos za promil kasy jaką oni posiadają.
Coby nie mówić, to akcje bramkowe dla nas to trochę (nawet nie trochę) Barceloną czy innym Realem zapachniały i doczepianie się do chłopaków po wygranych derbach do czegokolwiek to absurd i zwyczajne chamstwo.

To że nie rozsmarowaliśmy nimi podłogi...no cóż trudno, zdarza się, jeszcze nie raz pewnie to zrobimy. Mnie osobiście spadł zajebisty kamień z serca, bo raz, że w końcu przełamanie i wygrany mecz, dwa to derby i Wisła Pany.

I w ogóle mam wrażenie, że "statystyczny" kibic Wisły to strasznie niestabilna emocjonalnie jednostka. Wygraliśmy jeden mecz, a niektórzy już zaczynają pisać, że "wróciliśmy do gry o mistrzostwo", w nast. 5 meczach musi być co najmniej 13 pkt....no ja pierrdole...na prawdę zimny okład na głowę i to szybko. Pojedziemy do Białego, dostaniemy trójkę i znów zacznie się płacz i zgrzytanie zębów. Niech się załapią spokojnie do 1 ósemki. Później będziemy myśleć co dalej.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując