coni napisał(a):

|
Cioty? 3 liga? Ludzie ogarnijcie się. Byliście w ogóle na meczu? Trochę szacunku się chłopakamo należy. Graja jak umieją najlepiej a tu ciągle na forum ujadanie. Naoglądaliścei się FCB w tv i myślicie ze Wisła będzie grała jak FCB czy inne Galacticos za promil kasy jaką oni posiadają.
|
Coby nie mówić, to akcje bramkowe dla nas to trochę (nawet nie trochę) Barceloną czy innym Realem zapachniały i doczepianie się do chłopaków po wygranych derbach do czegokolwiek to absurd i zwyczajne chamstwo.
To że nie rozsmarowaliśmy nimi podłogi...no cóż trudno, zdarza się, jeszcze nie raz pewnie to zrobimy. Mnie osobiście spadł zajebisty kamień z serca, bo raz, że w końcu przełamanie i wygrany mecz, dwa to derby i Wisła Pany.
I w ogóle mam wrażenie, że "statystyczny" kibic Wisły to strasznie niestabilna emocjonalnie jednostka. Wygraliśmy jeden mecz, a niektórzy już zaczynają pisać, że "wróciliśmy do gry o mistrzostwo", w nast. 5 meczach musi być co najmniej 13 pkt....no ja pierrdole...na prawdę zimny okład na głowę i to szybko. Pojedziemy do Białego, dostaniemy trójkę i znów zacznie się płacz i zgrzytanie zębów. Niech się załapią spokojnie do 1 ósemki. Później będziemy myśleć co dalej.