Jaroo1 napisał(a):

Szanujcie swoich Braci po szalu. Wszyscy jesteśmy kibicami Wisły. Napisałeś palikot, że kibiców to ma Wisła 9-10 tys a reszta to sympatycy. To ja bym się Ciebie zapytał czy kibicami są ci, którzy nie jeżdżą na wyjazdy? Bo właśnie z tych 9-10 tys jakieś 7-8 tys ma wyjebane na mecze wyjazdowe. I to są dla Ciebie nadal kibice a nie sympatycy?
Nie szukajcie powodów do dzielenia się, po co to komu? Po co ustalać takie coś czy jak mam 2 lub 5 meczów zaliczonych to już mogę się nazwać kibicem? Nazywajmy rzeczy po imieniu a nie twórzmy jakiejś nowomowy. Jak ktoś chodzi na 2 mecze a mógłby na więcej to jest kibicem Wisły ale jest nygusem i tyle.
Ale nie o to tu chodzi żeby kogoś wyzywać tylko o to żeby właśnie tych "nie kibiców" czy też "kibiców sukcesu" jakoś nakłonić na częstsze wizyty na Reymonta. To osądzanie innych i ubliżanie im nic nie da, to jest negatywne działanie, a tu potrzeba pozytywów żeby była atmosfera, klimat na Wiśle.
|
100% poparcia.
Mecz z Górnikiem prawie za 3 tyg. Bardzo fajnie byłoby gdyby pojawiło się na nim 15 tys. To optymalna, ale realna dla nas liczba. Pewnie pojawią się goście. Bardzo mocna ekipa wyjazdowa. Wg mnie jedna z lepszych.
Górnika w Gdańsku 750. Nikt nie ma wątpliwości chyba, że u nas pojawią się w konkretnej liczbie.