Wyświetl pojedynczy post
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2015, 19:50
Ad.1 - w takim razie możesz założyć, że agituję za Polską i propolskimi interesami.

Ad.2 - nie trzeba być specjalistą (sam nim nie jestem) od kinematografii by dostrzec antypolskie smaczki w ww. "dziełach".

Ad.4 - nie, nie aspiruję do miana "forumowego Bogusia". Nie mniej jednak doceniam tak dobre (zbytnie moim zdaniem) mniemanie o kulturze wypowiedzi mojej osoby. Sam mnie tym kandydatem namaściłeś. Jednakże uprzedzam- może być taka chwila i wypowiedź, w której mój (zbyt dobry wizerunek) może Ci legnąć w gruzach. I wtedy nie miej do mnie pretensji

Ad. 5 - Nie mówimy tylko o przegłosowaniu. Smród? Smród jest właśnie teraz, tylko rozłożony na głosujących przeciw. To nie jest zgniłe jajo. Zgniłym jajem jest to, że tę ustawę rozpatrujemy pod kątem tego, czy zagłosować zgodnie z propolskim interesem czy przeciwko ruchersom. Chyba, że nie chcesz prześcignąć Namibii w rankingach

Ad.6 - zawiązujesz sprawę wyłącznie do kreatora ustawy. Tych wpisów była cała masa. Patrząc na profile losowo wybranych osób wielu było zwolenników m.in. Ruchu Narodowego, Korwina, KNP, PISu. Choć i tak przeważającymi byli tzw. niezdecydowani, bezpartyjni.

Ad.7 i 8 - mam jeszcze "trochę" czasu do jesiennych wyborów parlamentarnych. Mogę zapewnić, że będę szukać i wiercić (zarówno o UDSKiOR, ilości uprawnionych do ojro z budżetu podatników jak i głosowaniach) dziurę w całym. Na zakończenie ostatnie zdanie z pkt. 4:

Cytat:
Jednakże uprzedzam- może być taka chwila i wypowiedź, w której mój (zbyt dobry wizerunek) może Ci legnąć w gruzach. I wtedy nie miej do mnie pretensji
Anty PO-PiS!!!