|
ciekawe kiedy rozstrzygnie się sprawa Stilicia...
moje oceny za mecz:
Buchalik - bez wiekszego bledu dzisiaj, jedynie kwestia czy dobrze zachowal sie przy bramce, moze inaczej mogl sparowac ta pilke, ale wydaje sie ze strzal bodajze Budzinskiego byl z tak bliskiej odleglosci ze ciezko bylo inaczej zareagowac
Glowacki - dobry mecz Glowy, wjezdzal na maxie tak jak zawsze a przede wszystkim w derbach, popelnil chyba tylko 1 blad
Guzmics- jak wyzej, najlepsza para naszych stoperow
Jovic - z Legia zaprezentowal sie znacznie korzystniej, mam wrazenie ze boi sie podjac jakies wieksze ryzyko grajac do przodu kiedy ma pilke przy linii tylko woli asekurancko wycofac ja do tylu
Bury - dobry mecz, juz nie jest tak elektryczny jak dawniej, wydaje sie ze wyrosl nam solidny obronca
Gargula - calkiem dobry mecz Guly, asysta bardzo dobra
Uryga - na swoim poziomie, ale + dla niego jest ze gra regularnie po 90 minut bo moze sie ogrywac, zobaczymy jak bedzie wygladala jego rywalizacja z Ostoja kiedy ten wroci do gry
Guerrier - jak zwykle duzo szumu na skrzydle, tez zagral na swoim poziomie, choc Sarki z Legia na pewno wypadl lepiej
Stilic - bez komentarza, Man of the match
Brozek - bdb wystep Pawla okraszony bramka, jak to powiedzial w pomeczowym wywiadzie chyba zagral nawet ciut zbyt zespolowo (sytuacja z Boguskim)
Powód: oceny
Ostatnio edytowane przez sportnh : 21.03.2015 o godz. 23:23.
|