Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2015, 13:11
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Lepiej zaoszczędzic na piłkarzach, wszystkim innym, ale nie na szkoleniu dzieciaków, które jest robione w wersji mega oszczędnej, często na zasadach wolontariuatu lub marnych pieniędzy.
No nie do końca oszczędzamy na wersji mega oszczednej. Własnie Wawro liczył że zrobi akademę z prawdziwego zdarzenia, a na nią nie ma pieniędzy. Ani on nie ma ani S.A. nie ma. Z art który przytoczył aNouc:

Cytat:
Chciałem zaangażować się w szkolenie młodzieży, ale na wysokim poziomie, a nie drutowanie za dwa złote, jak najwyraźniej chciała spółka ... , Chrapek, Zając czy Żemło byliby rozwinięci tak jak ich rówieśnicy z Legii Warszawa, która na akademię z prawdziwego zdarzenia łoży trzy miliony rocznie od siedmiu lat.
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Ja rozumiałbym, gdyby Klub wziął szkolenie od TSu, sam by się za to wziął. Sam planowałby wydaki, itp.
Też zgadzam się że docelowo szkolić powinna jedna spółka-córka Wisły S.A.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując