Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2015, 23:14
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
1. Wiesz, że chodzi mi o obustronne rzucanie mięsem. Ja tego po prostu nie toleruję.
2. W tym towarzystwie nie ma soli (tej ziemi). Jest co najwyżej sushi. Sól nie zmienia lury w smaczną potrawę, jedynie sprawia, że lurę da się przełknąć. Co nie zmienia faktu, że to dalej LURA.
3. Partia to nie szampan, to nawet nie woda. Nie potrzebuje jej do przeżycia. Ona nie potrzebuje do przeżycia mnie. To klapki na oczy, rozum, sumienie. Widzisz partyjnie, myślisz partyjnie, masz partyjne sumienie. Gdyby PiS zagłosował inaczej nie poświęcalibyśmy tego czasu na pogadanki.
ad1. Obustronne
ad2. No to nie wiem kto Ci gotuje zupy ale chyba ta osoba ma problemy z soleniem>
ad3. Nonsens. Nikt Ci nie nakłada: " klapki na oczy, rozum, sumienie. Widzisz partyjnie, myślisz partyjnie, masz partyjne sumienie". Zwyczajnie wybierasz to co uważasz że jest potrzebne Twojemu krajowi. A że wybrana partia nie realizuje/ nie głosi w 100% tego co Twoim zdaniem powinno być realizowane/głoszone, dlatego musisz się pogodzić z tym że to woda a nie szampan. A jeśli chodzi o PiS: głosuje tak jak trzeba.