szorstki napisał(a):

|
Będzie łatwo, miło i przyjemnie.
|
Chciałbym żebyś miał rację.
Ale jako że raczej tak nie będzie, że na derby niewiasty prawdopodobnie wyjdą w ch*j bardziej umotywowane, że będą polować na kości Naszych piłkarzy, to trzeba zachować >100% koncentracji, wyjść jak na tą Legię w niedzielę, a wtedy na pewno będzie dobrze. Jednak zachowuję, mimo dzisiejszej ichniej żenady, dużą rezerwę, bo jeśli Nasi wyjdą jak na Lechię czy też Zawiszę, to na rejonie nie będzie kolorowo. Nie wiem, czy trener Moskal grał w derbach przeciw izraelitom, ale nawet jeśli nie grał, to jestem spokojny o to, że uświadomi im wagę tego meczu, że raczej zrobi to lepiej, niż zrobiłby Smuda.
Przechodząc do spraw czysto piłkarskich: do obrony wraca Głowacki, Guzmics i dwaj prawi obrońcy grają świetnie, tak więc o obronę jestem w miarę spokojny, może Burliga na lewej obronie wystarczy na starozakonnych. Niech Broziu coś w końcu strzeli z gry. Na skrzydłach najlepszy będzie zestaw Sarki - Barrientos, nie żaden tam Jankowski czy Stępiński. Środek pola ten sam co w niedzielę, w bramce niech zostanie Buchalik, który w W-wie popisał się paroma pewnymi wyjściami, choć niezmiernie jestem ciekaw Miśkiewicza. Podsumowując: obyśmy to spokojnie wygrali, każda wygrana mnie ucieszy, ale nie pogardzę wysokim rozmiarem zwycięstwa
Tak więc JAZDA Z KVRWAMI