Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2015, 23:00
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
To sobie poszukaj, nie mam czasu sie tym zajmowac, tymbardziej że co kilka dni się kompromituje.
Ale już jego komunistycznej przeszłości nie negujecie ? Sojusznika PZPR i ZMS-owca
Dokładnie, postuluje za wysyłką pieniędzy polskich emerytów dla kombatantów rosyjskich
oj żydzie żydzie Z Polski nie wyciągniecie już ani grosza, bo wasz socjalizm już się powoli rozpada. Na szczęście młodzież nie taka głupia jak 25-30 lat temu, bo się kształci i rozumie zasady gospodarki, a wy zostaniecie syjoniści pogonieni razem z waszą zydokomuną Michnikowo-urbanowsko-platformianą oraz ruską lewicą demokratyczną

Mikke nie tylko należał do sojuszniczego dla komunistów SD ale też był w komunistycznym ZMS-ie . Jednym słowem typowo komunistyczna przeszłość. Nie dziwią więc jego zachowania i wypowiedzi prorosyjskie.
Zapomniałeś dodać jeszcze, że był w ambasadzie

To sobie poszukaj, nie mam czasu sie tym zajmowac, tymbardziej że co kilka dni się kompromituje.
Ale już jego komunistycznej przeszłości nie negujecie ? Sojusznika PZPR i ZMS-owca
Niestety nie neguje, bo nie ma nawet tematu jego działalności komunistycznej, co zresztą udowodnił kolega IncognitoTSW powyżej
Natomiast twoją działalność syjonistyczną pokręcona z żydo-komunistyczną możemy oglądać cały czas czytając to forum co objawia się np. pochwałą socjalizmu, banderyzmu, pochwałą okupacji Polski i pochwałą okradania polskich emerytur
Każdy żyd zawsze pragnął, by doprowadzić Polskę do zrzeczenia się suwerenności, by móc przez to okradać Polaków z ich majątku, więc nie dziwią mnie twoje posty które cały czas bezpodstawnie uderzają w człowieka, który od głębokiej komuny mówi, że należy uwolnorynkowić gospodarkę, by Polak był silny niezależny i bogaty
Ostatnio edytowane przez palikot : 14.03.2015 o godz. 23:16.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰