Wyświetl pojedynczy post
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2015, 18:02
siemstein napisał(a):Wyświetl post
.....a, sam bym nazwał tych patałachów piłkarzami za 5 złotych. W końcu ktoś powiedział co naprawdę myśli o transferach i go za to zwolniono. Jak ty się w....iasz na zawodników, że prosto piłki nie umieją podać to wyzywasz ich od kurew. Myślę, że trener ma prawo, jeśli inne działania motywacyjne nie działają, pojechać z grubej rury.
I właśnie kolego są zawody do których nie nadaje się każdy. I takim zawodem jest np. trener. Ja nie skończyłem medycyny więc nie zgłaszam się na posadę lekarza. Bo o tym zawodzie nie mam pojęcia.

I właśnie Ty nie nadawałbyś się na trenera. Możesz sobie równie dobrze przybić piątkę ze Smudą. Trener ma umieć trafić do każdego zawodnika, zależnie od jego charakteru. A nie uznawać metodę "O.......ę Cię i zapierdalaj" . Pojechać z grubej rury - owszem. Ale do ....y nędzy nie w mediach tylko w szatni.

siemstein napisał(a):Wyświetl post
A nieprzyznanie się do porażek po Euro czy Regensburgu jest dla ciebie zeszmaceniem? Bo w mojej ocenie po prostu przerostem ambicji i nieumiejętnością wskazania błędu. Gdyby tak oceniać, to 3/4 trenerów w Ekstraklasie byłoby zeszmaconych w tym Kaziu Moskal, który też się do błędów nie przyznawał kiedy zwalniano go z Wisły
To nie była "nieumiejętność" wskazania błędu. Smuda myśli że jest nieomylny. Ma ego wyższe niż Rysy. Więc tak, dziadziuś dla mnie zeszmacił się już dawno. Właśnie tym że nie umie przyznać się do porażki.

Co do Moskala się nie wypowiem. Kolega albo trolluje, albo nie ma zielonego pojęcia na temat tego trenera.

Odpowiedz cytując