Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2015, 15:30
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
A co do piłkarzy, najlepszą formę to prezentowali ci co przyszli z zewnątrz i w ostatniej chwili przed rozgrywkami, bo nie przepracowali ze Smudą okresu przygotowawczego.
Bunoza, Garguła, Chrapek, Głowacki, Jovanović, Burliga, Miśkiewicz - wszyscy oni zaliczyli eksplozję formy u Smudy, wszyscy przepracowali w całości jego okres przygotowawczy.

Mnóstwo epitetów. Jak przy odejściu Maaskanta. Zarzuty nawet podobne - niewystawianie genialnej młodzieży, w końcu "Czekaj na pewno nie zagra gorzej niż Jaliens"*. Przepraszam, powinno być raczej: "Żemło gorzej niż Dudka"...
Do tego i tu, i tu ludzie bez honoru, bo nie zrzekli się pieniędzy prawnie im się należących po przedwczesnym zwolnieniu z kontraktu z powodu widzimisię właściciela. Widzicie - taka jest idea kontraktu: chroni obie strony. Ja nie mogę się wypiąć na pracodawcę i nagle zmienić klub, on nie może mnie kopnąć w cztery litery bez poniesienia konsekwencji finansowych. IMHO za brak honoru uważam niewywiązywanie się z podpisanych umów.

Mógłbym tak długo tłumaczyć, ale zwyczajnie za głupi jesteście. Nie nauczyliście się przy poprzednich kilkudziesięciu iteracjach karuzeli trenerskiej, nie nauczycie się i teraz. Prosiłbym tylko moderatorów o zrobienie porządku z kilkoma zbyt wulgarnymi osobnikami. Stosunek pomyj do rzeczywistej dyskusji jest coraz gorszy, niedługo zacznie się wyzywanie Smudy od chujów.
A nie ma się co oszukiwać - wcześniej czy później podobne zarzuty zaczną padać pod adresem Moskala. Z ust tych samych osób. Może warto całość wyhamować?

__________________________________________________ _______________
* Zagrał. Wielokrotnie. Właściwie, to nigdy się do poziomu Jaliensa nawet nie zbliżył. To tak w ramach przypomnienia, bo wielu mogło zapomnieć o tym, że mamy takiego gracza w kadrze. W końcu teraz modny jest Żemło.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.03.2015 o godz. 15:43.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując