Wyświetl pojedynczy post
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2015, 21:35
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Wybór Moskala jest dla mnie niezrozumiały. Jeśli klub już tak bardzo chciał się pozbyć Smudy, to ja bym oddała drużynę do końca sezonu w ręce Marcina Broniszewskiego. Wydaje mi się, że nasz były drugi trener wcale by nie był gorszy od Kazia... Ale życzę powodzenia.

Aco ten Broniszewski osiagnał i trenował?nic. Kazek ma dużo wieksze doświadczenie i mysle że umiejętnosci również

mysle że jak nasi piłkarze zobaczą że mają doczynienia z kimś kto ma pomysł i nowoczesne spojrzenie a nie z troglodytą trenerskim, coś może z tego wyjść
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...