Smuga, nie podałeś żadnego dowodu. Wkleiłeś w pierwszej części tekst o powiązaniach z jakimiś ludźmi ze zlą przeszłością i owszem, to jest haniebne i trzeba sie temu przyglądać ale to jeszcze nie jest dowód na prorosyjskość. W drugiej części wkleiłeś teksty MatkiKurka, które są z dupy wzięte. Tam to już w ogóle odlot i zero merytoryki np bo jak gościu pisze cos w stylu, że narodowcy zapomnieli o Katyniu a pamiętają o Wołyniu to ja się pytam, co on .......i za głupoty? Chyba najlepszym przykładem tego jaki RN i jego zwolennicy jest prorosyjski jest spalenie budki przy ambasadzie rosyjskiej (i chociaż uważam, że to akurat była robota kogoś z zewnątrz) to pięknie się wśród tych prorosyjskich narodowców niosło "ruska ....a aeaeaooo".
Ciągle Cię proszę, daj mi jakis dowód na to, że RN działa prorosyjsko, że mówi coś pod Rosję czy Putina albo przestań bezczelnie kłamać bo na dzień dzisiejszy masz tylko dowody na prożydowskośc PiSu, których udajesz, że nie widzisz.
Cytat:
Naprawdę wy się jeszcze dajecie nabierać na to kto co mówi?
Mówi tak a głosuje inaczej..
|
Dokładnie o to chodzi. Mowić i świrowac pawiana to sobie każdy może co chce ale licza się czyny. Później przychodzi głosowanie i nagle z tego suwerena i męża stanu wyłania się typ co jest za wejściem do UE czy za podpisaniem TL albo za kasa dla Żydów, albo raz za a raz przeciw podniesieniu kwoty wolnej od podatku. 26 lat ciągle ten sam cyrk a Wy się na to nabieracie. Dziwne, że ludzie o tak dobrych intencjach jak piS ciągle sa w tym postkomunistycznym Państwie pod kreską. Bo skoro sa taka opozycją to jakim cudem nie moga się do władzy dorwać przy tej bandzie złodziei i kłamców? Może takim, że odgrywają swoja rolę i specjalnie sie ustawiają w takiej pozycji. Zauważcie, że nawet tragedię smoleńską rozegrali tak żeby tylko narobić gnoju i cyrku. Ostatnie 5 lat to było obrzydzanie ludziom Smoleńska i co za tym idzie PiSu. I po co to? Po co takie działania były, te wszystkie niezbite dowody na zamach? Nic nie wyjaśnili a tylko sobie robili zły pijar. Chyba każdy widział i wiedział, że ciągłe poruszanie tej sprawy z takimi argumentami jakie mieli zrobi z nich tylko oszołomów, a mimo to brnęli w to i spokojnie doprowadzili do kolejnych swoich porażek w wyborach, myślę, że to właśnie głównie za sprawą Smoleńska.