Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2015, 20:35
Cytat:
dalej chcesz komorowskiego na stolcu ? odpowiedz , tak czy nie ? nikt inny nie ma żadnych szans
Nie chcę Komorowskiego ale mam dylemat co do Dudy. Wolę Dudę za prezydenta ale na pewno nie przyłoże ręki do jego sukcesu bo jest prożydowski i uważam, że zamiana Bronka na Dudę to będzie kosmetyczna zmiana. Plus byłby taki, że wtedy PiS ma jakąś realną władzę i skończyłyby się gadki szmatki a trzebaby zacząć działać, plus byłby taki, że wtedy Duda może wetować to co spłodzi parlament. Tak więc widzę tu jakieś szczęście w nieszczęściu ale nigdy nie wypowiem się dobrze o tych zdrajcach co trzymają z Żydami a Polaków mają gdzieś albo ich wyzywają od putinowców.

Cytat:
No faktycznie on taki niewinny.
A czy ja gdzieś napisałem, że palikot jest niewinny? Wyzywacie się nawzajem tylko z tą różnicą, że jak on coś napisze to udajecie cnotki i stawiacie oczy, że jak tak można. A tymczasem cały czas pleciecie o kucach itp Co jest żałosne. Odpowiadasz tylko na wybrane pytania. Najwięcej tu szczujesz a jak Ci się pytam gdzie masz dowody na prorosyjskość Ruchu Narodowego to siedzisz cicho. też jesteś dobry element.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 12.03.2015 o godz. 20:38.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.