Cytat:
|
dalej chcesz komorowskiego na stolcu ? odpowiedz , tak czy nie ? nikt inny nie ma żadnych szans
|
Nie chcę Komorowskiego ale mam dylemat co do Dudy. Wolę Dudę za prezydenta ale na pewno nie przyłoże ręki do jego sukcesu bo jest prożydowski i uważam, że zamiana Bronka na Dudę to będzie kosmetyczna zmiana. Plus byłby taki, że wtedy PiS ma jakąś realną władzę i skończyłyby się gadki szmatki a trzebaby zacząć działać, plus byłby taki, że wtedy Duda może wetować to co spłodzi parlament. Tak więc widzę tu jakieś szczęście w nieszczęściu ale nigdy nie wypowiem się dobrze o tych zdrajcach co trzymają z Żydami a Polaków mają gdzieś albo ich wyzywają od putinowców.
Cytat:
|
No faktycznie on taki niewinny.
|
A czy ja gdzieś napisałem, że palikot jest niewinny? Wyzywacie się nawzajem tylko z tą różnicą, że jak on coś napisze to udajecie cnotki i stawiacie oczy, że jak tak można. A tymczasem cały czas pleciecie o kucach itp Co jest żałosne. Odpowiadasz tylko na wybrane pytania. Najwięcej tu szczujesz a jak Ci się pytam gdzie masz dowody na prorosyjskość Ruchu Narodowego to siedzisz cicho. też jesteś dobry element.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.